Specia Főoldal

Specia Img Title

TEVÉKENYSÉGEK SZERINT

Ételek Italok

Több mint 1300 teltházas előadást megélt tánctársulatunk az elmúlt 10 évben minden eszközzel azon dolgozott, hogy életre hívott szellemi értékeit a nemzetközi és a magyar kultúra színpadán bemutatva, Magyarország országimázsának pozitív formálójává, a "Magyar tánc utazó nagykövetévé" válhasson. Ha valaki megismeri struktúránkat, rájön arra, hogy rendszerünk működtető szerkezete mindig is a kreativitás, a hit és a szakértelem volt, mindezt megfűszerezve napi 13 - 14 óra munkával. Fő profilunk a TÁNC nonverbális formanyelve. Tény, ha ma valaki ezen a területen szeretne értéket-értékhez kapcsolni (a nézőszám volumenét is kalkulálva), akkor előbb-utóbb elkerülhetetlenné válik, s értékvesztő jelenünkben találkozni fog velünk, produktumunkkal.

 

Munkánkban, letett eredményeinkben meggyőződéssel hiszünk!

 

Valljuk, a mi feladatunk a jövőben is két dologban kell, hogy kimerüljön:

 

JÓT ÉS JÓL KELL TUDNUNK TÁNCOLNI!

 

 

Tárgyalásaink alapjaként minden esetben az a megközelítőleg 350 millió forintból létrehozott, utaztatható, az adott helyszínen 8-10 óra alatt készre építhető repertoár szolgál, mely a feltöltődésre vágyó nagybetűs NÉZÕT szándékozik megcélozni. Az együttműködés fókuszában pedig minden esetben a minőség, a közönségigény és az az egyedi táncszakmai profil áll, mely felvázolt hármas egységben sikeresek és naprakészek vagyunk.

 

Társulatunk tagjai Táncművészeti Főiskolát végzett hivatásos táncosok - szám szerint 32 fő - , a művészi munkájukhoz nélkülözhetetlen háttér apparátussal. Darabjaink 9 éve Európa-szerte, műfaji kategórián belül maradva, a legkeresettebb színpadi produkciók közé tartoznak.

 

A társulat 6 egész estés show-ját több mint 900 000 néző látta és ünnepelte. Előadásainkon célunk egészségesen ötvözni a minőséget - az arányok megtartásának figyelembevételével - a popularitással. Színpadi ötösfogatunk, mely nézőinket estéről-estére rabul ejti nem más, mint a TÁNC, a KOREOGRÁFIA, a JELMEZ, a FÉNY, a HANG, illetve mindezek precízen összerendezett míves kavalkádja az ALKOTÓ által...

 
Ételek ItalokEszközökSpecialisták
  • Szolgáltatói csoportok: céges rendezvényszolgáltatók, esküvői szolgáltatók
  • Tevékenységek:

Experidance Táncszínház.

Experidance Táncszínház. kontaktja

  • Neve:   Gőcze Balázs
  • Pozíciója:   értékesítési és marketing igazgató
  • Telefonszáma:   +3612225253
  • E-mail címe:   gocze@experidance.hu
  • Mobiltelefonszáma:   +36202318113

AJÁNLATKÉRÉS

Ajánlatkérés a(z) Experidance Táncszínház. szolgáltató felé:

(a csillaggal jelölt infomációk megadása feltétlenül szükséges)
Ajánlatkérő neve*
Ajánlatkérő telefonszáma*
Ajánlatkérő e-mail címe*
Ajánlatkérő cégének neve
Rendezvény típusa
Rendezvény tervezett időpontja *
Rendezvény tervezett időtartama *
Rendezvény várható létszáma *
Egyéb elképzelések, kérések